Terras aan het water

 

Eén van de trekpleisters van Café-restaurant Bon is het royale terras aan het water dat plaats biedt aan ruim 80 gasten. Vanaf het terras heeft u uitzicht over de landelijke polder en kijkt u richting het natuurgebied Botshol. Met geregeld uitzicht op een prachtige zonsondergang

.  

Aanlegmogelijkheden

Café-restaurant Bon biedt u de mogelijkheid om uw sloep of boot direct af te meren aan de steiger voor ons terras. Daarmee zijn we met recht een onderscheidende horecalocatie aan de Vinkeveense Plassen. Bon vormt een ideale tussenstop voor de lunch of het einddoel van een vaartochtje om bij ons te komen dineren.

Reuring rond de proosdijersluis

Vanaf het terras is het een levendig gezicht om de bootjes geschut te zien worden door de Proosdijersluis. Vooral op mooie dagen is het een prachtig tafereel om te zien hoe watersporters zich opmaken voor een boottochtje naar Amsterdam, een rondje door Abcoude en Baambrugge of hun entree maken op de Vinkeveense Plassen.

Oplaadpunt, mentaal en fysiek

Café-restaurant Bon is een pleisterplaats voor wandelaars die even willen uitblazen tijdens hun tocht over de Botshol-wandelroute of langs de Stelling van Amsterdam. Wij wijzen u graag de juiste vervolgroute of de minder bekende afsnijdroutes...

Daarnaast zijn we een bekend knooppunt voor fietsroutes door landelijk gebied. Wij beschikken over oplaadpunten voor elektrische fietsen, bandplakspullen voor een noodstop en ANWB-fietskaarten.

popup info

© 2016-2024