Café-Restaurant

 

 

Onze keuken kenmerkt zich door eerlijke gerechten in royale porties voor een reële en vriendelijke prijs. We hechten aan onze ‘klassiekers’ maar proberen ook om de gerechten een originele twist te geven.

Specials

Met veel plezier werken we met een aantal gerechten buiten de kaart om (specials) om in te kunnen springen op het seizoen, het weer en de vangst van de dag

In het seizoen : lamsvlees, asperges, mosselen, wildgerechten ... natuurlijk gaat Bon met z'n tijd mee!

Natuurlijk spelen wij graag in op het moois dat de Nederlandse seizoenen ons te bieden hebben. Genieten van asperges in al z’n variëteiten en mosselen in het pannetje krijgen bij ons, zeker in combinatie met het mooie uitzicht op het terras, een extra dimensie.

     

 

Menukaart

Voor uw feestelijke diner met meer dan 8 personen maken we graag een samengesteld menu voor u met keuze uit voor- en hoofdgerechten waarbij het ongetwijfeld lastig wordt om te kiezen uit de lekkere gerechten op het menu.

Dus geen ‘vlees of vis’, maar gewoon een mooie representatie van onze menukaart met verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten, daarbij ook nog gevarieerd in bereidingswijzen zoals gebakken, gegrild of gestoofd.

We zijn enthousiast om met u af te spreken om een dinervoorstel op maat te maken ingericht naar uw wensen en mogelijkheden. Daartoe kunnen we ruimte bieden aan groepen van 20 – 150 personen.

Om u een idee te geven van onze dinergerechten en mogelijkheden, kunt u online onze menukaart bekijken.

Bekijk onze menukaart

Wijnen

Onze wijnkaart is met zorg voor u samengesteld in zomer- en winterseizoen. Voor elk wat wils en voor ieder moment. Een flesje huiswijn kost € 17,50.

Bekijk onze wijnkaart

Openingstijden keuken

Vanaf 12.00 uur tot 16.30 uur serveren wij gerechten van onze lunchkaart. Om 17.00 uur gaan we draaien met de dinerkaart, waarbij de keuken geopend is tot 20.45 uur ’s avonds. Mogelijkheden voor warme en koude snacks of borrelhappen zijn er gedurende de gehele middag en avond.

popup info

© 2016-2024