High tea

Bon high tea/wine/beer

Op ons mooie terras aan de Proostdijersluis, in onze heerlijke serre of ons gezellige cafégedeelte

Onze “HIGH” mogelijkheden vinden normaliter plaats van 15.00 tot 16.30 uur. Van oudsher staat dit tijdstip gelinkt aan de afternoon tea die genuttigd wordt rond 16.00 uur op het sjieke platteland.

Wat is het idee? Met vrienden, bekenden, familie of collega’s kunt u onder het genot van diverse drankjes genieten van kleine zoete en hartige hapjes die de revue passeren.

Afhankelijk van de door u gekozen insteek serveren we diverse Julius Meinl-thee uit Oostenrijk , mooie glazen wijn of buitengewone biertjes waarbij we u vertellen over de mogelijkheden om deze te combineren met de diverse hapjes die wij serveren vanaf een mooi aangeklede plank (shared).

High tea Wij combineren groene, vruchten-, verse munt en darjeeling thee met een scala aan friandises en koek (zoet) en diverse charcuterie, quiches en petit salade (hartig). En daarna nog wat warme hartige hapjes! Top! Kosten 27,50 per persoon (all-in.)

Starten met een glaasje CAVA kan natuurlijk ook.

High wine Wij serveren een heerlijk vijftal halve glazen wijn, zoals Cava, colombard-ugni blanc, viognier en gewurztraminer. Deze begeleiden we met mooie hapjes zoals bruschetta’s, quiches, een mooie plank met lekkers en een Oosters kiphapje.

Natuurlijk water vanuit de Bon-gastvrijheid op tafel. Kosten 27,50 per persoon.

High beer Met een vijftal diverse bieren wordt deze high beer ook hoog gewaardeerd. Een Weizen, een Blond, een Bon-surprise, een IPA en een mooie Tripel ter afronding….. de liefhebber komt aan zijn trekken!

Ook bij de bieren serveren we matching hapjes op een stoere plank. Charcuterie, een chorizokroketje, een frisse salade, een gevogeltecocktail en geroosterd vlees van de barbecue. Kosten 27,50 per persoon.

Natuurlijk kunnen we rekening houden met speciale eetwensen!

En wilt u een iets andere opzet? Wij maken graag een offerte op maat.

popup info

© 2016-2024